Salarisverwerking & Advies

Naast de basis periodieke salarisverwerking verzorgt SalarisHuys ook uw loonaangifte, pensioenaangifte, ziek- en herstelmeldingen, meldingen aan pensioenfonds en verzekeraar, loonjournaal, betaalbestand voor uitbetaling van uw werknemers en jaaroverzichten.

Ook het verstrekken van managementinformatie, zoals inzage in uw werkgeverskosten, neemt SalarisHuys voor zijn rekening. SalarisHuys kan u behulpzaam zijn bij het adviseren met betrekking tot subsidies, bedrijfsreglementen en arbeidsovereenkomsten. Zo ontzorgen wij ondernemers in de regio Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom, Etten-Leur en Steenbergen met salarisadvies op maat.

Natuurlijk kunt u ook terecht bij SalarisHuys voor al uw vragen omtrent het aannemen of ontslaan en het belonen van uw personeel.

Lees hier meer over onze salarisverwerking

Doe nu de gratis Quickscan

Doe nu de gratis Quickscan

Een nauwkeurige salariadministratie voorkomt financiële risico's, maar kan u ook veel voordelen opleveren!

Geheel vrijblijvend voeren wij een gratis quickscan uit op uw huidige salaris- en personeelsadministratie. Wij kijken dan o.a. naar de personeelsdossiers, personeelsverzekeringen en de loonboekingen. Op die manier heeft u een goed inzicht in welke zaken er voor verbetering vatbaar zijn. Wij zullen dit mondeling aan u toelichten. 

Indien u ons opdracht geeft om de geconstateerde zaken voor u op te lossen / te verbeteren, ontvangt u van ons een schriftelijke rapportage.
Deze quickscan voeren wij ook uit bij al onze nieuwe relaties die reeds hebben gekozen voor onze dienstverlenin

Vraag nu direct online een gratis Quickscan aan! Eén van onze medewerkers komt persoonlijk bij u langs en zal alle relevante zaken omtrent uw salarisadministratie in kaart brengen.

In een persoonlijk gesprek wordt vervolgens de uitkomst van de Quickscan op hoofdlijnen mondeling aan u toegelicht.

Na opdrachtgeving ontvangt u een gedetailleerde schriftelijke rapportage.

U heeft zich succesvol aangemeld voor de Quickscan!

Vrijblijvend kennismaken

Vrijblijvend kennismaken

 

Wat fijn dat u kennis met ons wilt maken! Laat hier uw e-mailadres achter en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wij hebben uw e-mailadres succesvol ontvangen!