Maak kennis met onze enthousiaste medewerkers

img_7059-2

John Hopstaken

Beloningsadviseur/
Vennoot

Hallo, mijn naam is John Hopstaken en sinds eind jaren 80 heb ik ervaring opgedaan bij een groot landelijk accountantskantoor als assistent accountant. Hier bleek al snel dat ik meer feeling had voor het vak salarisadministratie. Na het behalen van de praktijkdiploma’s voor de vakken salarisadministratie en personeelsmanagement ben ik werkzaam geweest bij diverse bedrijven als teamleider op de salarisadministratie.

In 2007 vond ik het tijd worden voor een volgende stap en heb ik mijn eigen bedrijf opgezet. Gezien de groei die SalarisHuys de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, heb ik destijds de juiste keuze gemaakt.

img_7056-2

Bianca Hopstaken

Office management

Na een jarenlange functie in de wereld van tandheelkunde en orthodontie ben ik sinds 1 januari 2010 mede eigenaresse van SalarisHuys. Mijn functie op kantoor is office manager en ik houd mij bezig met alle interne zaken, debiteurenbeheer en een deel van de kleine verloningen.

img_7054-2

Rob Stoffels

Teamleider / Beloningsadviseur

Mijn naam is Rob Stoffels en ik ben geboren en getogen in Bergen op Zoom. Met mijn MEAO-diploma op zak ben ik in het jaar 2000 begonnen als salarisadministrateur bij een middelgroot accountantskantoor. Na het behalen van de nodige vakdiploma’s, heb ik mijn vleugels gespreid. Tot op heden ben ik op dit vakgebied bij verschillende werkgevers aktief geweest in het MKB-segment. Sedert 2007 ben ik bij SalarisHuys werkzaam als teamleider.

Nog altijd is elke dag weer een uitdaging, waarbij het belang van de klant voorop staat!

img_9795

Sandra Bloem

Secretaresse

Mijn naam is Sandra Bloem, ik ben getrouwd, moeder van twee zoons en woonachtig in Bergen op Zoom.

Na bijna 20 jaar gewerkt te hebben in de wereld van verzekeringen was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam deze functie op mijn pad. Per 1 oktober 2018 mag ik deze functie gaan vervullen en zie dat met veel enthousiasme tegemoet.

Ik zie de uitdaging vooral in de diversiteit van de functie. Ik zal parttime werken om een goede balans te houden tussen werk en prive.

img_7975-1

Sandra Christianen

Salarisadministrateur

Mijn naam is Sandra Christianen en ik woon in Roosendaal.

Na het behalen van mijn MBO diploma ben ik in 2003 gestart bij een groot landelijk Accountantskantoor.

Vanaf eind 2005 kwam ik in aanraking met de salarisadministratie op hetzelfde kantoor. Al die tijd heb ik met plezier op die afdeling gewerkt. Eind 2016 was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Vanaf januari 2017 ben ik werkzaam bij het SalarisHuys. Ik werk wel op part-time basis om werk en prive samen te combineren met mijn partner en twee kinderen.

img_7977-1

Erwin Pijl

Interim / Project medewerker

Hallo, mijn naam is Erwin Pijl.
Ik ben inmiddels 24 jaar  werkzaam in het vakgebied van de salarisadministratie, arbeidsrecht, sociale verzekeringen, loonbelasting, HRM en IT.

Ik heb in de afgelopen jaren alle mogelijk denkbare posities binnen het vakgebied met veel plezier mogen bekleden voor een reeks van nationale en internationale organisaties.

Ik kom oorspronkelijk uit Vlaardingen, onder de rook van Rotterdam, maar woon inmiddels alweer 16 jaar naar volle tevredenheid met mijn vrouw en zoontje in Dinteloord.

Met mijn indiensttreding bij het SalarisHuys ben ik weer herenigd met John waarmee ik ooit in het verleden erg prettig samenwerkte bij een accountantskantoor in Roosendaal.
Ik zie er dan ook naar uit om weer samen met John en zijn team volop aan voor U aan het werk te gaan.

img_7043-2

Corina van Gastel

Interne ondersteuning

Mijn naam is Corina van Gastel en sinds 1 maart 2012 werk ik bij SalarisHuys. Ik bied interne ondersteuning en houd mij voornamelijk bezig met licht administratieve werkzaamheden.

img_8110-kopie

Kim Crits

Salarisadministrateur

Mijn naam is Kim Crits en woon in Breda.

Na het behalen van mijn MBO diploma ben ik 2000 gestart bij een accountantskantoor op de salarisafdeling. De afgelopen jaren heb ik op verschillende kantoren gewerkt maar ook de nodige vakdiploma`s gehaald zodat ik ben gegroeid tot een senior salarisadministrateur. De afgelopen 8 jaar heb ik op een salarisverwerkingskantoor gewerkt waarbij ik veel heb bijgeleerd, maar toch iets miste, onder meer klantencontact en adviezen geven.

Daarom heb ik mijn uitdaging sinds april 2018 gevonden bij het Salarishuys. Om daar de nodige ervaring op te doen wat betreft adviezen en door kan groeien naar een beloningsadviseur.

Ik werk op part-time basis zodat ik mijn werk en privé goed kan combineren.

img_9799-kopie

Monique Jonkers

Salarisadministrateur

Ik ben Monique Jonkers en ik woon in Roosendaal.

Hiervoor heb ik 6,5 jaar bij een Technische groothandel gewerkt als medewerker personeelszaken/ salarisadministratie.

Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van salarisadministratie en het lijkt me erg leuk om bij Salarishuys een andere kant van het vak te zien.
Werken voor klanten en met verschillende cao’s lijkt me een uitdaging en erg afwisselend.

Ik werk parttime zodat ik mijn werk goed kan combineren met mijn privesituatie.

img_8114-kopie

Wendy van Halteren

Junior salarisadministrateur

Mijn naam is Wendy van Halteren, geboren en opgegroeid in Sprundel. Ik ben 19 jaar oud.

Ik loop nu nog 4 dagen stage voor de afronding van mijn opleiding Bedrijfsadministrateur MBO-4. Ik ben elke vrijdag bij Salarishuys te vinden en zal vanaf juni dan ook fulltime hier werkzaam zijn.

Ik ben bij Salarishuys terechtgekomen doordat ik nog op zoek was naar een stage plaats. Omdat Salarisadministratie toch een hele andere tak is dan de bedoeling was voor mijn stage, zijn we een andere samenwerking voort gaan zetten.

Ik volg op dit moment een cursus die zich verdiept in loonadministratie en zal mij steeds verder gaan ontwikkelen in het vak. Omdat het werk zo divers is, je dagelijks in contact bent met de klanten, en je nog altijd bij zal blijven leren vind het ik een zeer interessant vak en vind ik het ook ontzettend leuk om me hier verder in te gaan ontwikkelen. En ik vind het leuk om uitdagingen aan te gaan.
Dat maakt het zo interessant!

img_9792-kopie

Nick van Kaam

Junior salarisadministrateur

Mijn naam is Nick van Kaam. Ik ben opgegroeid in Putte.

Na het behalen van mijn diploma bedrijfsadministratie werd mij gevraagd een keer te komen praten bij het Salarishuys. Op dat moment wist ik nog maar weinig van de salariswereld af.

Na een gesprek waarin ze aangaven dat de salarisverwerking heel dynamisch is en dat er altijd werk in blijft, werd ik hier heel enthousiast van.
Al sinds de havo ben ik geïnteresseerd in alles wat met financiën te maken heeft. En nu ik klaar ben met school, kan ik deze interesse invullen door andere mensen te helpen.