Maak kennis met onze enthousiaste medewerkers

img_7059-2

John Hopstaken

Beloningsadviseur/
Vennoot

Hallo, mijn naam is John Hopstaken en sinds eind jaren 80 heb ik ervaring opgedaan bij een groot landelijk accountantskantoor als assistent accountant. Hier bleek al snel dat ik meer feeling had voor het vak salarisadministratie. Na het behalen van de praktijkdiploma’s voor de vakken salarisadministratie en personeelsmanagement ben ik werkzaam geweest bij diverse bedrijven als teamleider op de salarisadministratie.

In 2007 vond ik het tijd worden voor een volgende stap en heb ik mijn eigen bedrijf opgezet. Gezien de groei die SalarisHuys de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, heb ik destijds de juiste keuze gemaakt.

img_7056-2

Bianca Hopstaken

Office management

Na een jarenlange functie in de wereld van tandheelkunde en orthodontie ben ik sinds 1 januari 2010 mede eigenaresse van SalarisHuys. Mijn functie op kantoor is office manager en ik houd mij bezig met alle interne zaken, debiteurenbeheer en een deel van de kleine verloningen.

img_7054-2

Rob Stoffels

Teamleider / Beloningsadviseur

Mijn naam is Rob Stoffels en ik ben geboren en getogen in Bergen op Zoom. Met mijn MEAO-diploma op zak ben ik in het jaar 2000 begonnen als salarisadministrateur bij een middelgroot accountantskantoor. Na het behalen van de nodige vakdiploma’s, heb ik mijn vleugels gespreid. Tot op heden ben ik op dit vakgebied bij verschillende werkgevers aktief geweest in het MKB-segment. Sedert 2007 ben ik bij SalarisHuys werkzaam als teamleider.

Nog altijd is elke dag weer een uitdaging, waarbij het belang van de klant voorop staat!

img_7049-1

Anne van de Lindeloof

Secretaresse /
Salarisadministrateur

Mijn naam is Anne van de Lindeloof en ik ben geboren en getogen in Sprundel.

Na het behalen van mijn MBO diploma in de zorgsector bleek mijn interesse toch meer te liggen in het vak salarisadministratie en secretarieel werk.

Na opleiding en ervaring op een middelgrootaccountantskantoor als salarisadministrateur ben ik sinds maart 2013 wederom in dienst getreden bij SalarisHuys. Na een tijdje verhuisd te zijn geweest ben ik met veel plezier weer begonnen als secretarieel medewerkster en salarisadministrateur.

Het aanspreekpunt voor klanten, administratieve taken en ook salarisadministratie houd het voor mij varierend, waardoor elke dag anders is en het belang van de klant voorop staat.

img_7975-1

Sandra Christianen

Salarisadministrateur

Mijn naam is Sandra Christianen en ik woon in Roosendaal.

Na het behalen van mijn MBO diploma ben ik in 2003 gestart bij een groot landelijk Accountantskantoor.

Vanaf eind 2005 kwam ik in aanraking met de salarisadministratie op hetzelfde kantoor. Al die tijd heb ik met plezier op die afdeling gewerkt. Eind 2016 was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Vanaf januari 2017 ben ik werkzaam bij het SalarisHuys. Ik werk wel op part-time basis om werk en prive samen te combineren met mijn partner en twee kinderen.

img_7977-1

Erwin Pijl

Interim / Project medewerker

Hallo, mijn naam is Erwin Pijl.
Ik ben inmiddels 24 jaar  werkzaam in het vakgebied van de salarisadministratie, arbeidsrecht, sociale verzekeringen, loonbelasting, HRM en IT.

Ik heb in de afgelopen jaren alle mogelijk denkbare posities binnen het vakgebied met veel plezier mogen bekleden voor een reeks van nationale en internationale organisaties.

Ik kom oorspronkelijk uit Vlaardingen, onder de rook van Rotterdam, maar woon inmiddels alweer 16 jaar naar volle tevredenheid met mijn vrouw en zoontje in Dinteloord.

Met mijn indiensttreding bij het SalarisHuys ben ik weer herenigd met John waarmee ik ooit in het verleden erg prettig samenwerkte bij een accountantskantoor in Roosendaal.
Ik zie er dan ook naar uit om weer samen met John en zijn team volop aan voor U aan het werk te gaan.

img_7043-2

Corina van Gastel

Interne ondersteuning

Mijn naam is Corina van Gastel en sinds 1 maart 2012 werk ik bij SalarisHuys. Ik bied interne ondersteuning en houd mij voornamelijk bezig met licht administratieve werkzaamheden.

img_8110-kopie

Kim Crits

Salarisadministrateur

Mijn naam is Kim Crits en woon in Breda.

Na het behalen van mijn MBO diploma ben ik 2000 gestart bij een accountantskantoor op de salarisafdeling. De afgelopen jaren heb ik op verschillende kantoren gewerkt maar ook de nodige vakdiploma`s gehaald zodat ik ben gegroeid tot een senior salarisadministrateur. De afgelopen 8 jaar heb ik op een salarisverwerkingskantoor gewerkt waarbij ik veel heb bijgeleerd, maar toch iets miste, onder meer klantencontact en adviezen geven.

Daarom heb ik mijn uitdaging sinds april 2018 gevonden bij het Salarishuys. Om daar de nodige ervaring op te doen wat betreft adviezen en door kan groeien naar een beloningsadviseur.

Ik werk op part-time basis zodat ik mijn werk en privé goed kan combineren.

img_8114-kopie

Wendy van Halteren

Junior salarisadministrateur

Mijn naam is Wendy van Halteren, geboren en opgegroeid in Sprundel. Ik ben 19 jaar oud.

Ik loop nu nog 4 dagen stage voor de afronding van mijn opleiding Bedrijfsadministrateur MBO-4. Ik ben elke vrijdag bij Salarishuys te vinden en zal vanaf juni dan ook fulltime hier werkzaam zijn.

Ik ben bij Salarishuys terechtgekomen doordat ik nog op zoek was naar een stage plaats. Omdat Salarisadministratie toch een hele andere tak is dan de bedoeling was voor mijn stage, zijn we een andere samenwerking voort gaan zetten.

Ik volg op dit moment een cursus die zich verdiept in loonadministratie en zal mij steeds verder gaan ontwikkelen in het vak. Omdat het werk zo divers is, je dagelijks in contact bent met de klanten, en je nog altijd bij zal blijven leren vind het ik een zeer interessant vak en vind ik het ook ontzettend leuk om me hier verder in te gaan ontwikkelen. En ik vind het leuk om uitdagingen aan te gaan.
Dat maakt het zo interessant!

Vacature

Zelfstandig werkend salarisadministrateur (m/v – minimaal 32 uur per week )

Door aanhoudende groei van haar klantenportefeuille is SalarisHuys voor de uitbreiding van haar team op zoek naar een enthousiaste en zelfstandig werkende salarisadministrateur voor minimaal 32 uur per week. Ben jij de collega die wij zoeken? Lees gauw verder!

Wat ga je doen:

In deze functie werk je zelfstandig en heb je direct contact met relaties en opdrachtgevers met complexere salarisadministraties in verschillende sectoren. Voor deze relaties zorg je dat de aangifte van de loonheffingen en de pensioenaangiften op tijd worden ingediend. Je verwerkt ziek- en herstelmeldingen, evenals aan- en afmeldingen bij andere instanties. Daarnaast houd je je bezig met het maken van arbeidsovereenkomsten en overige gerelateerde overeenkomsten. Je bent een vraagbaak voor je relaties: zij kunnen met al hun vragen rondom hun salarisadministratie bij jou terecht. Bovendien ben je proactief, durf je initiatief te nemen en kom je met oplossingen. Zo signaleer je verbeteringen in onder andere het salarisverwerkingsproces.

Wij zoeken een collega met:

 • Minimaal hbo denk- en werkniveau en een aantal jaren relevante werkervaring
 • Actuele kennis van fiscale regelgeving en sociale wetgeving
 • Ervaring met relevante systemen voor salarisverwerking (loket is een pré)
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • Organisatietalent
 • Accuratesse
 • Flexibele en stressbestendige werkhouding
 • Gevoel voor teamwerk

Wij bieden jou:

 • Een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie
 • Een mooi klantenbestand met interessante opdrachtgevers in verschillende sectoren
 • Een jong team en informele werksfeer
 • Ruimte voor eigen initiatief
 • Een marktconform salaris
 • Goede doorgroeimogelijkheden

Over SalarisHuys

SalarisHuys is een jong en dynamisch salariskantoor in Roosendaal. Wij hebben een jarenlange ervaring vanuit de accountancy brance en helpen onze opdrachtgevers met al hun vraagstukken rondom de salarisadministratie. Van loonaangifte tot pensioenaangifte en van jaaroverzichten tot uitgebreid loonadvies. Daarnaast detacheert SalarisHuys ervaren salarisadministrateurs die op locatie bij onze opdrachtgevers werken.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en spreekt onze vacature jou enorm aan? Solliciteer dan direct, en voeg je cv en een gerichte en overtuigende motivatiebrief toe. We horen graag van je!