salarisverwerking

Salarisverwerking & Advies

In de basis verzorgen wij natuurlijk uw periodieke salarisverwerking. Maar er komt nog veel meer bij. Denk daarbij aan uw loonaangifte, pensioenaangifte, ziek- en herstelmeldingen, meldingen aan pensioenfonds en verzekeraar. Maar ook het loonjournaal en een betaalbestand voor de uitbetaling aan uw werknemers. Jaarlijks ontvangt u uitgebreide jaaroverzichten.

Ook bieden wij u managementinformatie zodat u een goed beeld krijgt van uw werkgeverskosten. SalarisHuys kan u behulpzaam zijn bij het adviseren met betrekking tot subsidies, bedrijfsreglementen en arbeidsovereenkomsten. Zo ontzorgen wij ondernemers in de regio, zoals u, met salarisadvies op maat.

Natuurlijk kunt u ook terecht bij SalarisHuys voor al uw vragen omtrent het aannemen of ontslaan en het belonen van uw personeel.

Maak kennis met onze salarisapplicatie

uitbesteding

Uitbesteden salarisverwerking

Er wordt steeds meer van accountants- en administratiekantoren gevraagd bij het in orde krijgen van hun loonafdeling.

Omdat dit een kwetsbare activiteit is kan er beter een specialist ingeschakeld worden.

Dan kan het specialisme van salarisverwerking wel aangeboden blijven worden aan eigen klanten, maar is de continuïteit en kwaliteit gewaarborgt.

Wij bieden verregaande mogelijkheden tot maatwerk voor uw kantoor als u bewust het serviceproduct salarisverwerking niet langer als een kernactiviteit wilt bestempelen.

Zo ondersteunt SalarisHuys ondernemers bij hun salarisadministratie in de regio.

detachering

Detachering salarisadministrateurs

Detachering salaris administrateurs

Indien u zelf de salarisverwerking verzorgt en om wat voor reden dan ook tijdelijke invulling wenst van deze functie bieden wij u zeer flexibele mogelijkheden.

Onze salarisadministrateurs zijn allemaal up-to-date met de meest actuele kennis en beschikken over werkervaring met de meest gebruikte salarissoftware.

Wij detacheren onze salarisadviseurs in de regio Noord-West Brabant.

Doe nu de gratis Quickscan

Doe nu de gratis Quickscan

Een nauwkeurige salariadministratie voorkomt financiële risico's, maar kan u ook veel voordelen opleveren!

Geheel vrijblijvend voeren wij een gratis quickscan uit op uw huidige salaris- en personeelsadministratie. Wij kijken dan o.a. naar de personeelsdossiers, personeelsverzekeringen en de loonboekingen. Op die manier heeft u een goed inzicht in welke zaken er voor verbetering vatbaar zijn. Wij zullen dit mondeling aan u toelichten. 

Indien u ons opdracht geeft om de geconstateerde zaken voor u op te lossen / te verbeteren, ontvangt u van ons een schriftelijke rapportage.
Deze quickscan voeren wij ook uit bij al onze nieuwe relaties die reeds hebben gekozen voor onze dienstverlenin

Vraag nu direct online een gratis Quickscan aan! Eén van onze medewerkers komt persoonlijk bij u langs en zal alle relevante zaken omtrent uw salarisadministratie in kaart brengen.

In een persoonlijk gesprek wordt vervolgens de uitkomst van de Quickscan op hoofdlijnen mondeling aan u toegelicht.

Na opdrachtgeving ontvangt u een gedetailleerde schriftelijke rapportage.

U heeft zich succesvol aangemeld voor de Quickscan!

Vrijblijvend kennismaken

Vrijblijvend kennismaken

 

Wat fijn dat u kennis met ons wilt maken! Laat hier uw e-mailadres achter en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wij hebben uw e-mailadres succesvol ontvangen!