Periodieke salarisverwerking

SalarisHuys verzorgt voor u een correcte en snelle periodieke salarisverwerking.

SalarisHuys zet zich in voor een correcte en snelle periodieke salarisverwerking en houdt hierbij rekening met de geldende wetgeving en regelgeving. Wij verwerken uw loonstroken en controleren deze, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wanneer u uw salarisverwerking bij SalarisHuys uit handen geeft, bent u verzekerd van een soepele afhandeling.

Zo ondersteunt Salarishuys ondernemers bij hun salarisadministratie in de regio’s Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Moerdijk & Zevenbergen en Steenbergen.

Lees hier meer over onze salarisverwerking

Doe nu de gratis Quickscan

Doe nu de gratis Quickscan

Een nauwkeurige salariadministratie voorkomt financiële risico's, maar kan u ook veel voordelen opleveren!

Geheel vrijblijvend voeren wij een gratis quickscan uit op uw huidige salaris- en personeelsadministratie. Wij kijken dan o.a. naar de personeelsdossiers, personeelsverzekeringen en de loonboekingen. Op die manier heeft u een goed inzicht in welke zaken er voor verbetering vatbaar zijn. Wij zullen dit mondeling aan u toelichten. 

Indien u ons opdracht geeft om de geconstateerde zaken voor u op te lossen / te verbeteren, ontvangt u van ons een schriftelijke rapportage.
Deze quickscan voeren wij ook uit bij al onze nieuwe relaties die reeds hebben gekozen voor onze dienstverlenin

Vraag nu direct online een gratis Quickscan aan! Eén van onze medewerkers komt persoonlijk bij u langs en zal alle relevante zaken omtrent uw salarisadministratie in kaart brengen.

In een persoonlijk gesprek wordt vervolgens de uitkomst van de Quickscan op hoofdlijnen mondeling aan u toegelicht.

Na opdrachtgeving ontvangt u een gedetailleerde schriftelijke rapportage.

U heeft zich succesvol aangemeld voor de Quickscan!

Vrijblijvend kennismaken

Vrijblijvend kennismaken

 

Wat fijn dat u kennis met ons wilt maken! Laat hier uw e-mailadres achter en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wij hebben uw e-mailadres succesvol ontvangen!